december 21, 2017 Hírek Nincs hozzászólás

Kerekharaszton a Magyarok Nagyasszonya és Szent László római katolikus templomban tartották a központi karácsonyi ünnepséget immár harmadik alkalommal, mivel a hivatalba már nem fértek el. A környék több jelentős személyiségével és telt házzal kezdték el advent utolsó hetét a településen.

Szülők és gyermekeik, pedagógusok és diákok, óvónők és óvodások töltötték meg többek között a kerekharaszti katolikus templomot hétfőn, a karácsonyi ünnepségen. Az estét Szabó Ádám polgármester nyitotta meg, aki örömét fejezte ki a képviselő-testület nevében is, hogy sokan elfogadták a meghívást. Köszöntőjében a településen történt adventi készülődésről beszélt.

A rendezvényen jelen volt Szabó Zsolt államtitkár, a térség parlamenti képviselője, aki a karácsony és a szeretet fontosságáról beszélt. Az államtitkár bőséges gyermekáldást kért a településre, szeretetet, békességet és nyugalmat. Ezek után Budai Ferencné, a Nyugdíjas Klub elnöke, majd Kovács József akolitus osztotta meg karácsonyi gondolatait az egybegyűlteknek. Az est fényét szimbolikusan a Csillagfény Óvoda is emelte ezen a meghitt ünnepen.

Forrás: hatvanonline.hu

Written by admin.kerekharaszt