április 14, 2010 Egyéb Nincs hozzászólás

Csillagfény óvodáról bővebben

Különös közzétételi lista letölthető itt

Hírek
Új tárlatok az ovigalériában
Kevés Dorottya tehetséges /volt óvodásunk/ rajzaiból nyílt kiállítás, február 23-án Lovak képekben címmel. A leendő „Bajzás-diák” nagy szeretettel válaszolt a gyerekek kérdéseire, sőt rajzaival is megajándékozta őket.
Czibolya Erzsébet szájjal festő művész tavaszi képeiből április 2. hetében nyílt kiállítás. A galéria tárlatai az óvoda nyitva tartási idejében látogathatók. Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Észrevételeiket a Vendégkönyvbe bejegyezhetik.

További híreink

A Föld napja alkalmából szemétgyűjtés szervezése Kerekharaszt utcáin. (felhívó jelleggel) óvodásokkal szülőkkel közösen.
Májusfa díszítés az óvoda udvarán. – „Tiszteld, szeresd lakóhelyed és óvd környezeted.” A Nyugdíjasklubbal és szülőkkel közösen a „Madarak és fák napja” alkalmából facsemeték, cserjék, évelő növények ültetését tervezzük a településünkön. /pl. játszótér/

Óvodások egész napos kirándulása a Mátrába. Ideje: 2009. május

Óvodai juniális, a gyermekhét keretében: Családi és gyermek programok időtartama: június 2-től június 5-ig. Tervezünk játékos vetélkedőket, zenét, arcfestést, lufi díszítést, ügyességi és sport játékokat. Június 4-én Piri-Bandi címmel, szórakoztató gyermek műsor óvodásoknak. „Lufivarázs” Helyszín: az óvoda udvara. Továbbra is várjuk a Delikát ételízesítő zacskóit, mert ismét pályázunk a „Főzzünk játszóteret” programra. Leadhatók: az óvodában és az üzeletekben.
Óvodások köszöntötték a nyugdíjasklubbot

Written by admin.kerekharaszt