június 29, 2014 Hírek Nincs hozzászólás

Kerekharaszti Alapszervezete az idén 5. alkalommal rendezte meg a férfiak körében a játékos sportversenyeket ,amelyre minden évben június utolsó hetében kerül sor. Ez az esemény a prosztatarák elleni küzdelemre szeretné felhívni a lakosság figyelmét. A rendezvényünk első napját a Magyar Rákellenes Liga elnöke Prof.Dr. Simon Tamás előadása nyitotta meg. Vendégünk volt még a Százszorszép Hastánc csoport is, akik táncukkal lenyűgözték a megjelenteket.

Ezután kezdődtek a játékos sportversenyek a hivatal udvarán Kovács Zoltán és Zsákai István szakedzők vezetésével. A hét minden napján 18 és 19 óra között vártuk a mozogni és játszani vágyó apukákat, nagypapákat fiatal fiúkat. Örömünkre már az első napoktól 55-60 fő jött el és vett részt a programunkon. Nagyon felszabadultan és jó hangulatban telt el a hét. Fergeteges csapatjátékok kerekedtek a 3 generáció részvételével. A versenyek végén hatalmas foci meccseket vívtak a csapatok. Így a tervezett napi 1 órás mozgás mindig 2-2 és fél órára sikerült. Nagyon vidám mozgással teli hetet zártunk, s mindenki sajnálta, hogy véget ért a hét.

A hét jelmondatával dekorált pólót kitartóan és lelkesen viselő társaság tagjai jutalmul oklevelet is átvehettek az utolsó napon.
A jövőben is szeretnénk ezt a hagyományos programot megtartani, remélve, hogy a jövőben még többen csatlakoznak hozzánk, kedvet kapva a rendszeres közös sporthoz, játékhoz a jó példa láttán.
Köszönet illeti községünk Önkormányzatát, aki anyagilag is hozzájárult a rendezvényünk sikeres lebonyolításához, valamint a két szakedzőnek, akik összeállították és levezették a versenyeket.
A sporteszközöket a helyi Csillagfény Óvoda és a Herédi Általános Iskola bocsátotta rendelkezésünkre, szintén köszönet érte.

A beszámolót készítette: Luklíder Jánosné
A MRL Kerekharaszti Alapszervezet vezetője

5 éves lett a „Mozdulj meg APA /fej/! elnevezésű program Kerekharaszton

5 éves lett a „Mozdulj meg APA /fej/! elnevezésű program Kerekharaszton

Written by admin.kerekharaszt