április 14, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

A ravatalozó felújítására Kerekharaszt képviselőtestülete az áprilisi testületi ülés alkalmával 4 árajánlat közül választotta ki a legkedvezőbbet. A 11.492.699 Ft-os ajánlatával az ELEK-ÉP Kft. nyerte el a lehetőséget a munkálatok elvégzésére, mely beruházást az Önkormányzat önerőből finanszíroz.
Köszönettel tartozunk Tóth Tihamér volt kerekharaszti lakosunknak, aki 30.000 Ft-os támogatással járult hozzá a költségekhez. A felújított ravatalozó épületét július végén kerül átadásra.
Megtörtént a Bimbó utca és Orgona utca egyes szakaszainak szőnyegszerű aszfaltozása illetve többi utca kátyúzása, illetve a padkanyesés. Fontos feladat még a település vízelvezető árkainak tisztítása, illetve kiépítése.
Az Óvoda épületének felújítási munkálatai során megtörtént az esőcsatorna javítása. Aljzat betont kapott a gazdasági helyiség, és lebetonozásra került a gazdasági udvar járdája is.
Új kerítés elemek választják el az ovi udvart a szomszédos telektől.
A nyár folyamán megtörténik még a belső tisztasági festés és a kültéri vakolat festése.
„Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz” címmel az Észak-magyarországi Operatív Program keretében pályázatot nyújt be az Önkormányzat, hogy az Európai Uniós előírásoknak megfelelően megtörténhessen a Polgármesteri Hivatal épületének akadálymentesítése.

Written by admin.kerekharaszt