augusztus 21, 2023 Hírek Nincs hozzászólás

Tisztelt Kerekharasztiak!
A szennyvízdíjjal kapcsolatban szeretném megosztani Önökkel az aktuális fejleményeket. A visszamenőleges díj alkalmazásával, amint azt már meg is írtam, az Energetikai Hivatalhoz, az Energiaügyi Minisztériumhoz és a Heves Megyei Vízműhöz fordultunk Szabó Zsolt Képviselő Úrral. Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni.
Az Energetikai Hivatal jogosnak tartja az általuk megállapított díj visszamenőleges alkalmazását, egy kikötéssel, hogy a műszaki átadás-átvétel időpontja utáni időszaktól kérheti a vízmű a visszamenőleges díjfizetést. A műszaki átadás-átvétel dátuma 2020. május 15 volt. A vízmű csatolt levelében méltányosságból a visszamenőleges díjakat, 2021 novemberétől fogja érvényesíteni. Az általam kért 2022. novemberi alkalmazást elutasította.
Csatolva küldöm az Energiaügyi Minisztérium Államtitkárának Szabó Zsolt térségünk parlamenti képviselőjének írt állásfoglalását, valamint a Heves Megyei Vízmű nekem címzett levelét.
Javaslom szíveskedjenek megkeresni a hatvani üzemegységet és kérni a visszamenőleges díj több mint 12 havi részletfizetését.
Az önkormányzat keresi annak a lehetőségét, hogy a visszamenőleges szennyvízdíjat fizető családoknak segítséget nyújtson!Written by admin.kerekharaszt