november 29, 2018 Hírek Nincs hozzászólás

CSAPATMUNKA – Átadták a 2134-es számú összekötő utat Kerekharasztnál.

Régóta várt átadóra gyűltek össze a 2134-es számú mellékúton, ugyanis elkészült az útszakasz Kerekharaszt és Fenyőharaszt között. Szabó Ádám, Kerekharaszt polgármestere beszédében elmondta, hogy végre civilizált módon lehet közlekednie a környéken élőknek.

A településvezető megköszönte Szabó Zsoltnak, a térség országgyűlési képviselőjének az aktív közreműködését nemcsak ennél a projektnél, hanem az összes, a faluhoz tartozó fejlesztésnél. A politikus köszöntőjében kifejtette, hogy örömteli, hogy egy ilyen volumenű feladat, mint ez a felújítás, ismét megoldásra került. Ezzel a 450 millió forintos beruházással minden közút megújult Kerekharasztnál. A képviselő felhívta a figyelmet, hogy a jó út ne csábítson száguldásra senkit, hanem a szabályokat betartva biztonságosan közlekedjünk. Ezzel az átadóval a fejlesztések nem fognak megállni – zárta beszédét Szabó Zsolt.

A Magyar Közút megyei igazgatója a felújítással kapcsolatban elmondta, hogy nem volt egyszerű innen átjutni a 2111-es útig, de a fejlesztéssel máris javult a hatvani csomópont terhelése. Az átadó gondolatok után következett az ünnepélyes szalagátvágás és az elmaradhatatlan hordógurítás, melyen a kerekharaszti községvezető, a parlamenti képviselő és a megyei igazgató mellett Kómár József, Heréd polgármestere is képviselte magát.

 

Forrás: hatvanonline.hu

Written by admin.kerekharaszt