május 4, 2018 Hírek 1 hozzászólás

A 2018 április 3-án átadott műfüves pályán rendezték meg április 29-én a Kerekharaszti Önkormányzat és a Kerekharaszti Sport Egyesület támogatásával az első majális kispályás focikupát. A szervezésben oroszlánrészt vállaló ifj. Luklider Jánosnál lehetett nevezni a tornára. Hat csapat élt a lehetőséggel több mint 50 résztvevővel.

A Mesterek 60, Lúzer FC, Pomberek, Hatvani Rendőrkapitányság, a Keverton és a Kerekharaszti Polgárőrök csapatai reggel 9 órától mérték össze tudásukat, 2×10 perces „mindenki-mindenkivel” mérkőzéseken. A 15 maratoni mérkőzés játékvezetője Tompa Kristóf 16 óra magasságában fújta le az utolsó mérkőzést.

Első helyen a Hatvani Rendőrkapitányság csapata végzett, a második helyezett a Keverton csapata lett míg a harmadik helyen, a Mesterek 60 csapata végzett.

A kupákat és a részvételt igazoló okleveleket Szabó Ádám polgármester és Benedek Csaba, a Kerekharaszti Sport Egyesület elnöke adták át. A Kerekharaszti Rákellenes Liga és Kiss László helyi gazdálkodó által felajánlott hozzávalókból készült reggelire a zsíros kenyér, hagyma-paprika és paradicsommal, valamint az Osztrider Zoltán vezetésével a helyben főzött babgulyásnak köszönhetően nem távoztak éhesen a torna résztvevői.

Forrás: www.hatvanonline.hu

Written by admin.kerekharaszt