április 6, 2018 Hírek Nincs hozzászólás

Kerekharaszt képviselő-testülete döntése alapján a helyi sportpálya felújítására került sor, az újítás lehetővé teszi a fiatalok szabadtéri sportolási lehetőségét, a több, mint 11 millió forint értékben megújult pálya magába foglalja a műfüves pályát, a kerítés és a területrendezés költségét. 

Ismét sikerült egy új közösségi teret átadni Kerekharaszton, ugyanis egy műfüves, zárható pályát adtak át a település sportszerető lakosainak. Szabó Ádám polgármester megnyitó beszédében felsorolta az elmúlt időszakban történt fejlesztéseket, többek között a tanműhely, a hivatal és az óvoda energetikai felújítását, a megkezdődő szennyvízberuházást, az új emlékművet, valamint a 3-as út megújítását. A polgármester külön köszönetet mondott Szabó Zsoltnak, a térség országgyűlési képviselőjének azért, hogy ezeket az innovatív dolgokat létre lehetett hozni.

A polgármester elmondta, ilyen fejlődés még nem volt a településen, mint az elmúlt években, melynek összege 1,4 milliárd forintra rúg. Befejezésül elmondta, hogy a kerekharasztiak a bizonyítékoknak hisznek, nem a most megjelent ellenzéki politikusok hamis ígéreteinek. Szabó Zsolt államtitkár örömét fejezte ki, hogy ismét egy újat lehet átadni a településen. A képviselő további együtt gondolkodást, szép beruházásokat és további fejlesztéseket kívánt a településnek. Az ünnepélyes szalagátvágás után felszentelték a pályát, majd sorsolás után megkezdődtek a focimeccsek, amely az igazi felavatást jelentette.

Forrás: hatvanonline.hu

A kapcsolódó képgalériáért kattintson ide >>

Written by admin.kerekharaszt