Alapértelmezett színséma

Hírmondó felolvasószoftver letöltése
Speakboard felolvasószoftver letöltése
BsMag képernyőnagyító program letöltése
Magic képernyőnagyító program letöltése

www.kerekharaszt.hu - Kerekharaszt Önkormányzatának weboldala

Köszöntjük weblapunkon
Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt Kerekharaszt község Önkormányzata és lakói nevében.
Célunk, hogy honlapunk egyaránt szolgálja a községünk és környéke lakóinak igényeit éppúgy, mint az érdeklődő látogatókét. Továbbá, olvasóink érdeklődését felkeltsük, hogy megismerhessék, és folyamatosan figyelemmel kísérhessék településünk fejlődését, felismerhessék Kerekharaszt rendkívül kedvező földrajzi elhelyezkedéséből és ideális közúti megközelíthetőségéből adódó gazdasági lehetőségeket.
A képernyőn lapozgatva megtalálja önkormányzatunk, intézményeink és civil szervezetünkről szóló tájékoztatót, valamint településünkről az aktuális információkat, a közelmúltban elért eredményeinket.
Kérjük, az üzenet rovatban Ön is írja meg véleményét községünkkel, rendezvényeinkkel és honlapunkkal kapcsolatban! Lapozzon hát tovább, és térjen vissza hozzánk rendszeresen! Bízom benne, hogy honlapunk felkeltette érdeklődését községünk iránt. Várjuk Önt és barátait, barátsággal, és üzleti lehetőségek kínálatával, látogasson el személyesen is községünkbe.
Viszontlátásra Keresztharaszton.

Szabó Ádám
polgármester

 
Pályázati felhívás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. január 22. hétfő, 11:22

Fiatal vagy és vállalkoznál? Független életre vágysz?

Ha Te is ebben a cipőben jársz, vagy csak egyszerűen jól jönne 3 millió forint új vállalkozásod indításához, akkor jelentkezz a Fiatalok Vállalkozóvá Válása programba!

Mit kell tenned?

Jelentkezz a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címem és gyere el tájékoztató rendezvényünkre, hogy tudj meg többet!

A tájékoztató rendezvényeink időpontjáról e-mailben és telefonon is tájékoztatunk!

Valósítsd meg ötleted, ne csak álmodd!

 
Falukarácsony Kerekharaszton PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. december 21. csütörtök, 08:32

Kerekharaszton a Magyarok Nagyasszonya és Szent László római katolikus templomban tartották a központi karácsonyi ünnepséget immár harmadik alkalommal, mivel a hivatalba már nem fértek el. A környék több jelentős személyiségével és telt házzal kezdték el advent utolsó hetét a településen.

Szülők és gyermekeik, pedagógusok és diákok, óvónők és óvodások töltötték meg többek között a kerekharaszti katolikus templomot hétfőn, a karácsonyi ünnepségen. Az estét Szabó Ádám polgármester nyitotta meg, aki örömét fejezte ki a képviselő-testület nevében is, hogy sokan elfogadták a meghívást. Köszöntőjében a településen történt adventi készülődésről beszélt.

A rendezvényen jelen volt Szabó Zsolt államtitkár, a térség parlamenti képviselője, aki a karácsony és a szeretet fontosságáról beszélt. Az államtitkár bőséges gyermekáldást kért a településre, szeretetet, békességet és nyugalmat. Ezek után Budai Ferencné, a Nyugdíjas Klub elnöke, majd Kovács József akolitus osztotta meg karácsonyi gondolatait az egybegyűlteknek. Az est fényét szimbolikusan a Csillagfény Óvoda is emelte ezen a meghitt ünnepen.

Forrás: hatvanonline.hu
Módosítás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 08:35
 
Meghívó Képviselő-testületi ülésre 2017.12.13. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. december 12. kedd, 11:36

Meghívó Képviselő-testületi ülésre 2017.12.13. >>

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 36