április 14, 2010 Egyéb Nincs hozzászólás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kerekharaszt Község Körzeti megbízottja Ling Szilárd rendőr törzsőrmester, aki minden hónap utolsó hétfőjén 14.00 órától 16.00 óráig fogadóórát tart a hatvani MÁV pályaudvaron található KMB irodában (a posta mellett). Kerekharaszton minden hónap utolsó hétfőjén 16.30-tól 17.30-ig Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében lesz fogadóórája. Telefonszám: 06-20/776-8092.


Polgárőrnap településünkön az Országos Polgárőrnap alkalmából

A Kerekharaszti Polgárőr Egyesület közreműködése és tagjainak munkája által, július 4-én délután 14 órától a Polgármesteri Hivatal udvara újabb programmal várta a kedves érdeklődőket.
Elsősorban a családok és azok legfiatalabb tagjai számára nyújtott tartalmas elfoglaltságot a szombat délutáni néhány óra.
Az akadályversenyen lajhármászással és zsákba futással tehették próbára ügyességüket a gyerekek, KRESZ-totó, környezetvédelmi teszt, szelektív hulladékválogatás és puzzle várta őket a szellemi megmérettetésen. Nagyon ügyes csapatok verbuválódtak, hiszen az értékelésnél alig egy-egy pont volt a különbség, sőt döntetlen eredmény is született.
A jó munka jutalmaként finom gulyás és mazsolás fánk várta a gyerekeket és a szülőket.
Akik nem versenyeztek azok is találtak maguknak elfoglaltságot, hiszen volt kézműves foglalkozás, arcfestés, lufi hajtogatás. Eleget tett felkérésünknek a Hatvani Tűzoltóság egy tűzoltója által, illetve Ling Szilárd körzeti megbízottunk is. Magukkal hozták „munkaautóikat” is, melyet maximálisan a kíváncsi gyerekek rendelkezésére bocsátottak. Ennek az egész település a „fültanúja” lehetett!
Nem titkolt célja volt a napnak, hogy a Polgárőrség a járőrszolgálat teljesítésén túl is igyekezzék népszerűsíteni az Egyesület munkáját, illetve eleget tegyen ifjúságnevelő feladatának.
Köszönet illeti Buzma Sándorné Mariska nénit a finom fánkért, Illésné Gódor Anikót és kolléganőjét a kézműves foglalkozás tartásáért. Luklíder Jánosné Ági óvó nénit és Urbán Szilviát az arcfestésben és lufi hajtogatásban való közreműködésért, és nem utolsó sorban polgárőrtagjainkat a szervezésben, az akadályverseny lebonyolításában, a főzésben, a zeneszolgáltatásban való segítségért.
Köszönjük a Polgármesteri Hivatalnak, hogy rendelkezésére bocsátotta a hivatal épületét és udvarát, Tésik Ferencné Marikának pedig, hogy egész nap segítette a rendezvényt.
Jövőre ismét szeretnénk megrendezni a Kerekharaszti Polgárőrnapot, ezért aki jól érezte magát várjuk vissza szeretettel, aki pedig nem vett részt idén látogasson el jövőre. Addig is várunk mindenkit legyen Polgárőre!

Kerekharaszti Polgárőr Egyesület elnöksége

 


 

Kedves Kerekharaszti Lakosok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2008. február 18-án az Önkormányzat és Képviselő testület támogatásával megalakult településünkön a Polgárőrség.
Hivatalos nevén a Kerekharaszti Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület, 18 alapító taggal jött létre. Jelenleg az Egyesület kidolgozott Alapszabálya és alapító dokumentumai alapján, a cégbírósági bejegyzés iránti kérelem van folyamatban. A bejegyzés megtörténte után a polgárőrség megkezdi mindennapi munkáját.
Várunk további segítő tagokat és támogatókat, hiszen együtt, egymás és a település biztonságáért szeretnénk munkálkodni.
Az Egyesület Alapszabályáról és a tisztségviselők személyéről a későbbiekben, a szervezet tevékenységéről folyamatosan tájékoztatjuk majd a lakosságot Kerekharaszt honlapján és a Hírmondóban.

 


 


TÁJÉKOZTATÓ az állampolgárok részére

A rendőri igazoltatásról

A Rendőri Hivatás Etikai Kódexe

Szomszédok Egymásért Mozgalom – Az óvatosság biztonságot jelent!

Written by admin.kerekharaszt